RSS

Matterhorn

2018. szeptember 07.

Nagy kedvencemet is meglátogattam majdnem tökéletes látási viszonyok közt! (Képek később!)

Itt történt

Kapcsolódó képek

Hozzászólások

2018. szept. 13. 01:08

Edit

Kedves Rece NAGYAPO Regota követem az utjät,mert nagy vägyam nekemis a lakokocsis utazäs. Holnap megveszem az älmodottat MERCEDES oldtimer. Kitünö ällapotban. Most,hogy ott ällok a cel elött ,kisse bizonytalannä vältam,annyian mondjäk,hogy EGY NÖ EGYEDÜL....IGEN.Biztosan adodnak majd utközben megoldando feladatok,de hol nics ilyen ?
Novemberben terveznem az induläst. Elöször itt Nemetorszägban....aztän bätrabban egy ev mulva....London...stb. Ön peldakep elöttem. Majd tanulmänyozom reszletesen a hnlapot es az utvonalat a kezdetek ota. A legjobbakat kivänom az elmenyszerzö uton. Szeretettel : Edit Bon

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás