RSS

Brüsszel

2018. április 30.

Pocsék esőt fogtam ki!

Április 29. vasárnap

Ködös reggelre ébredek, korán indulok Brüsszelbe. Útközben elered az eső is. A Parc de Bruxelles mellett találok parkolót , de ki sem mozdulhatok a Csigaházból. Amint az eső csöndesedik, felöltözöm meleg ruhákba, esernyőt fogok és indulok gyalog. Mázlim van, mert csak szemerkél az eső, így végig tudom járni a belváros nevezetességeit. Mire visszaérek, már megtelt a belváros, így menekülök.

Itt történt

Kapcsolódó képek

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás