RSS

Leuven

2018. április 30.

Egy a csodaszép városházák közül.

Április 27-28.

Tovább észak felé, először St. Truidenben, majd Diestben gyönyörködöm a városkákban. Meglátogatom Scherpenheuve zarándokhelyet, végül Leuven szélén parkolok. Nagyot bringázva járom körbe a csodás belvárost. Kellemes az idő, a péntek esti lazulásban vannak a helyiek és a túristák. Reggel korán megyek Brüsszelbe. Keresem a (parkoló)helyemet, de itt már a drága parkolás is csak 3 órára szól! Ráadásul hely sincs a szombat ellenére. Holnapra halasztom a fővárost és megyek tovább Mechelenbe. Bringázva járom be a várost szebbnél szepp templomai és házai között. Utána Lierbe megyek tovább. Ez is gyönyörű városka. Közel a tenger, mert a sáros folyó hol erre, hol arra folyik. Este a parkoló melletti épületben elég jó rockbanda muzsikál.

Itt történt

Kapcsolódó képek

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás