RSS

Luxemburg

2018. április 24.

Kis ország! Már túl is vagyok rajta! De visszatérek még.

Április 21-23-ig

Hanna 4 éves! Éljeeeeen!

Indulok Luxemburgba. Shengennél lépem át a határt. Megnézem a szépen karbantartott Európa emlékparkot a Mózel parton. Megható a magyar zászlót és a csillagunkban megformált szimbólumokat látni. A fővárosban már jártam, ezért a német határ mentén megyek felfelé. Ecternachban zarándoktemplomot, Beaufortban várat és kastélyt látok. A folyópart végig kemping. Másnap Dietrichben és Ettelbrückben (állítólag Attiláról kapta a nevét) lófrálok, majd megnézem Merschet és Larochettet is.

Harmadnap Vianden kastélyát csodálom a hegytetőn, majd a belga határig csalinkázok az Ardennek szép hegyei közt.

Itt történt

Kapcsolódó képek

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás