RSS

Alpoknézőben

2018. április 08.

Az Alpok északi oldalán indulok nyugat felé.

Az a terv, hogy idén végigjárom az Alpokat. A mostani úton odafelé az északi oldalt, hazafelé kicsit beljebb, ősszel pedig a többit. Most persze Belgium, Luxenburg és Párizs a fő cél.

Szerencsére szikrázó napsütés van, ezért most későbbre halasztom a részletesebb leírást és a fotóválogatást!

 

2018. április 3-tól 7-ig

Olyan remek idő volt és tán a lelkesedésem sem jött még meg, ezért most csak nagyon röviden írok.

Végigjártam az Alpokaljától majdnem Innsbruckig azokat a hegyvonulatokat és völgyeket, ahol még nem jártam, vagy éppen nagyon megkedveltem azokat. Élveztem a havas hegyeket, csodáltam a hó alól kibukkanó virágokat, lestem a még aktív síelőket, szóval csak élveztem a télvégi hegyeket.

Itt történt

Kapcsolódó képek

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás