RSS

Toszkána

2016. február 28.

Rövidesen indulok Észak-Olaszországba!

Irány Toszkána és Umbria!

Március 23-án elindulok egy közeli és rövid utazásra, bár a látnivalók szempontjából nagyon gazdag lesz. Május végére térnék haza, hogy hetedik unokám júniusi születésekor itthon legyek.

Az út elejére csatlakozik hozzám Kornél és Gera (Szilvi) is, Velük az Adige völgyében és Emilia- Romagnában fogunk császkálni. A további úrvonal még bizonytalan.

Hozzászólások

2016. ápr. 04. 08:29

Barbara

Kedves Rece Nagyapo!
En is ugy vagyok, mint Edit: irigyellek. Te vagy az en Jelky Andrasom! Vagyaim megvalositoja, egy lakoautos Vespucci, Heyerdal, Robinson, Fa Nandor egybegyurva! Ha lenne batorsagom en is mennek, vagy Veled tartanek, ha engem is befogadnal...
GLUCK AUF!

2016. márc. 04. 05:28

Edit

Kedves Réce Nagyapó

Több éve követem az utadat,mert másolni szeretném ......Nekem is ez a vágyam ugyanis,már sok-sok éve....Egy lakóautóval járni a Világot. Eddig csak az tartott vissza,hogy nőként a technikai dolgokat nehezebb megoldani egyedül......Viszont mindig örömmel tölt el,ha böngészem az oldaladat....A vágyam él a fejemben és a lelkemben is ....már csak egy jó terv és az első lépés kellene....További szép élményeket kívánok és ha itt jársz Németországban Frankfurt am Main környékén,akkor szívesen látlak...Szeretettel üdvözöllek a csodaszép Bad Nauheim-ből : Edit

2016. márc. 03. 19:57

Orbán Anna

Réce, egy gyönyörü lesz!
Kétszer voltunk húsvétkor Olaszországban - nagy élmény. Különösen emlékezetes a nagypénteki Assisi. Umbria nekünk még mindig kimaradt, bár folyton készülünk elmenni, de Te most kitapasztalod, és ellátsz majd bennünket jótanáccsal. Húsvétkor mi is ismét Olaszországban leszünk, de kicsit távol töled, Milánóban.
Vigyázz Magadra, visszavárunk!

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás