RSS

Élménybeszámoló

2015. november 24.

Fertődön a Muzsikaház könyvtárában 2015.december 10-én 17 órakor

Kedves olvasóim!

Örömmel teszek eleget a Fertődi Világjáró Club meghívásának és megkísérlem élményeimet és tapasztalataimat egy óra alatt átadni az érdeklődőknak.

Kapcsolódó képek

Hozzászólások

2016. jan. 31. 11:08

Dr. K. Zénó

Bla, bla, bla semmi más.

2015. dec. 15. 08:13

LiLa

Hát, sorry vagyok így esemény után! Merthogy odaérni is akartam, nem csak reklámozni. De bokros győzött. Nem a Lajos, hanem a teendők. Üdv, hajrá: CSB

2015. dec. 04. 21:49

Gáspár Judit

Kedves Réce nagyapó!
Nagy élvezettel olvasom az úti beszámolókat. Mi is lakóautósok vagyunk, "Brigi" álnéven számos utunk élménybeszámolója megtalálható a www.lakoautoklub.hu Magazin / Élménybeszámolók között. Látom, hogy a következő úticél Észak-Olaszország. Talán a számtalan Toszkána élménybeszámolóban lesz egy-két olyan momentum, ami érdekes adalék lehet a tervezéshez.
Jó utat kívánok
Gáspár Judit

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás