RSS

KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

2014. december 17.

MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKERES ÚJÉVET KÍVÁNOK!

Hozzászólások

2015. jan. 10. 15:03

Kiss Jenő Ferenc

Középiskolás osztálytársadként én is így képzeltem el nyugdíjas éveim de valamiért és nem anyagiak miatt ez eddig nem sikerült. Gratulálok neked egy kicsit irigyellek is talán elárulod neked hogyan jött össze. Utazásaid beszámolóival sikerüljön megtölteni honlapod Üdv Jó egészséget, boldogságot tehetőséget az új esztendőben is.

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás