RSS

Tigrisnek!

2014. augusztus 29.

Kedves vagy, hogy hívsz a nászutadra!

Szia Tigrisék!

Legnagyobb sajnálatomra nem tudok részt venni a nászutatokon, mivel a telefonom nem műxik és a netre is csak 4-5 naponta mászok fel, így nem tudunk megbeszélni találkát. Én innen Durresből megyek Tiranába, Elbasanba, Beratba,Fierbe és Gjokasterbe, közben ki-kicsapok a tengerpartra, aztán valamilyen útvonalon lekúszok Athénba. Ott találkozunk Elemérékkel 9-én 14.55-kor a reptéren. Ez az egyetlen biztos pontom.

 

Hozzászólások

2014. szept. 02. 10:37

tigger

Kár, pedig rég láttalak, de majd legközelebb. :) durresbe mi holnap tervezünk menni, tegnap meg ma tiranázunk, van látnivaló. utána ellátogatunk keletebbre is, meg megnéznénk még egy tengerpartot, mert durres mellett voltunk már, de olyan földutakon kellett odamenni, hogy azt legközelebb inkább kihagynám. A kocsi olyan poros lett, hogy majdnem beugrottunk egy lavazh-ba, ha már ilyen sok automosó van :) de a tegnap éjjeli eső megoldotta. A víz fürödhető amúgy, olyan 24 fokosnak éreztem. Jó utakat, pusszantás!

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás