RSS

Balkán körút

2014. július 23.

Rövidesen útra kelek délkelet felé!

A dolgok jelenlegi állása szerint augusztus 21-én elindulok Görögország, Törökország és Albánia célországokkal a Balkánra. Sajnos részletesebb útitervet nem tudok készíteni, mivel még nem tudom, hogy a pénztárcám hogy engedi meg a szigetek meglátogatását. Ha minden jól megy akkor Szerbián és Macedonián keresztül lépek Görögországba, majd lemegyek a Peloponezos félsziget déli csücskére. Onnan szeptember vége felé áthajózok Krétára, Rodoszra, majd október közepén Törökországba. Az Égei tenger mentén felmegyek Istambulba, aztán novemberben újabb kört teszek Görögországban és Albánián, Kosovón, Montenegrón és Horvátországon keresztül jövök haza. Gondolom, karácsonyra hazaérek. Ha részleteket már tudok, útközben elmesélem.

Hozzászólások

2014. aug. 27. 14:29

Laci szomszéd

Sajnos E-mail-t nem tudok írni mindig visszajön a levelem.

2014. aug. 26. 08:10

laci szomszéd

Köszi a kutyaetetést. Sajnos a nyuszi megszökött,nem várt meg minket. Jó utat kívánunk neked.

2014. aug. 22. 09:00

zsolti

Ja, Horváth Zsolti vagyok :)

2014. aug. 22. 08:58

zsolti

Ha az elején mennél albániába, mondjuk szeptember első hete, akkor tudnánk találkozni :) a következő hétre rá meg mi is átmegyünk görögbe, a chalkidiki félszigetre :)

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás