RSS

Éjféli nap

2013. június 25.

Tegnap megláttam!

Tegnap éjfélkor a Lofoten szigetek Ramberg várokkájának tengerpartján megláthattam az éjféli napsütést északról!!! Azt hittem, hogy a horizonton lesz a nap, de nem, sokkal magasabban volt és vakítóan sütött. A fotókon csak azért sötét a környék, mert a gép a napra fókuszált. Ez látszik is a dél felé készült képen.

Itt történt

Kapcsolódó képek

Hozzászólások

2013. jún. 25. 11:01

orsi

Hihetetlenül gyönyörüséges. Na meg az, hogy mindezt TE megélheted. gondolom még sokan örülnek veled együtt, rajtam kivül?! vagy irigykednek???

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás