RSS

Hazaértem!

2012. április 25.

175 nap távollét és 17.757 km megtétele után élményektől túlcsordulva hazaértem.

Itt történt

Hozzászólások

2012. jún. 11. 10:35

orsi

Lehet hogy hazaértél, de hogy azota mit csinálsz, hogy vagy, arrol nem irsz már.Annál is inkább lenne ez érdekes, mert nem igen lehet veled találkozni.

2012. máj. 26. 22:05

Kata

hat szia Nagyapo!
te mar otthon mi meg csak varunk itt tirolban azzal a pörkölttel... kar, h nem jöttel be hozzank ezuttal. kihagytad Gerit es münchent is? meg nem olvastam mindent, csak most esett le, hogy mar majus vege van es te aprilis vegen akartal jönni hozzank. azaz ezek szerint aztan megsem akartal. hiaba, meg mindig nem a Matterhorn mellett lakom :-) de talan majd egyszer. na puszi, juni vegen talan talalkozunk. Kata

2012. ápr. 26. 22:39

szaszon

Hála isten!

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás