RSS

Betörőőőők!

2012. február 07.

Ismét látogatóm volt. Az újabb fekete város: Sintra

Csendes kisváros királyi palotával, szép hegyekkel és betörőkkel! Ezúttal a hálószoba ablakot törték össze, de szerencse a bajban, hogy működőképes maradt két tubus ragasztó után. A technika a nyers erőszak volt. Nem is értem!

A kár: Kedvenc VELUX zsákom egy hálózsákkal, takarókkal és apróságokkal, nameg az ablak.

Részleteket majd borozgatás közben!

Hozzászólások

2012. ápr. 07. 23:12

Kata

a köcsögök!!!! nem is ertem mit akarnak egy lakokocsiban! de meg mazli, hogy nem voltal ott! vigyazz magadra es egyel több fokhagymat, talan ha büdös lenne a kocsi, nem masznanak be :-)
pusszantalak!

2012. febr. 08. 17:55

horby

Micsoda egy Banda!!!!
A 2 (vagy 3) kisérlet után azt gondoltam, hogy már elültek.
Kitartás!

2012. febr. 07. 16:51

Szabó Évi

Nem is értem ezeket.Gondolhatják,hogy különösebb értékeket úgysem hagysz az autóban.Vadbarmok.
Nem fogsz fázni,hogy most nincs hálózsákod? Majd ezt is pótolnod kell.
Hideg téli estéken(mert aztán itt van--mármint hideg)kellemes olvasni a beszámolódat és nézegetni a késő nyárias fotókat,amiken azért,ha lehet mindig meg van örökítve egy-egy csinos lány. <:o) É.

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás