RSS

Indulás

2011. november 03.

Napfényes és remekül eltöltött ősz után elindultam a bizonytalan ibériai télbe.

0. nap 2011.november 1.

Mindenkitől elbúcsúztam, így nem maradt más hátra, mint az előre elkészített útipoggyászt berakodni a Csigaházba, vízteleníteni az ágfalvi házat és indulni. Akadt némi szerelnivaló is, meg új rendet is kialakítottam a cuccok elrendezésében. Feltöltöttem a vizet, felszereltem a bringát és még egyszer körbejártam a lakást, hátha megfeledkeztem valamiről. Utolsó alvás a házban.

1. nap 2011. november 2.

Kicsit ködös a reggel, elviszem a gázpalackot feltölteni, aztán víztelenítem a házat, bezárom az ablakokat, kihúzom a villanyvezetékeket, lekapcsolom a biztosítékokat.

Indulás 11 órakor.

Sopronban felveszem Gerőt és megcélozzuk Münchent.

Útközben kis városséta Ennsben, autós városnézés Linzben, érkezés este 10 körül. Kaja, sör, beszélgetés Sárával és Gerivel, alvás.

2. nap 2011. november 3.

Délelőtt IKEA ágyvásárlás, délután Geri számítógépes segítséget ad, este pedig sörözni megyünk hármasban.

Itt történt

Hozzászólások

2011. nov. 11. 20:30

Réka

Az Óceán már felcsigázott, így megnéztük Gáspárral a honlapot, de csalódottan vettük tudomásul, hogy még nem töltöttél fel infót. Azért megnéztük az őszi válogatást, és várjuk az Óceánt! Hangot is kérünk hozzá!
Puszi

2011. nov. 11. 20:07

szp

Kedves Zoltán!
- mint egykori és időnként még ma is győri, eredményes és sikerekben, élményekben gazadag utazást kívánok a magam és a miniszterelnök úr nevében: Szijjártó Péter, miniszterelnöki szóvivő

2011. nov. 07. 22:35

szasszon

Szerencsés utat,vigyázz Magadra,és írj rendszeresen,így mindig Veled leszünk!

2011. nov. 07. 21:32

Horby

Jó utat!
Újra bekerültél a napi olvasnivalók közé.
Egyből a http://360fokbringa.hu elé.
Ez még neked is merész lenne, amit művelnek:-))

2011. nov. 03. 23:10

Macsek

Jó utat, Récus!
Veled leszünk, olvasunk, és visszavárunk!

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás