RSS

Első napok itthon

2011. július 09.

Haza felé jövet is kellemes események voltak.

2011. június 24 – július 8.

A nagy vihar és jégeső után remekül alszom Szalafőn. Reggel besüt a nap a felhők alatt, minden illatos az esőtől. Megírom az elmaradt bejegyzéseket, aztán próbálok Netezni, most már a T-Mobilos kütyümmel, de csak a szövegeket tudom feltenni a honlapra, a térkép és a fotók nem mennek. Megebédelek az Őrszem Fogadóban, aztán megyek Vonyarcvashegyre a Nyuli-Buli társasághoz. Nagy lecsó készül nokedlivel, ami számomra újdonság, de nagyon finom. Másnap kirándulás a Szt-György hegyre, este grillezés. Vasárnap bő reggeli után tópla a kilátóhoz és a kőbányákhoz, estére meg már Édesanyámnál eszem a kívánság tökfőzeléket. Kis győri tartózkodás után irány Ágfalva. Kedd este barátokkal találkozó a Kis-Pócsiban, alvás a Pap réten. Másnap délelőtt mosás, teregetés és már kezdődik is a VOLT, amiről külön bejegyzést írtam.

Aztán kezdődnek a dolgos hétköznapok, munkák a ház körül, a feladatok és a nyári program tervezgetése. Sikerrel, mert már minden hétvégére van valami örömteli esemény, gyerekeimmel, unokáimmal, barátaimmal közös programok. Munkáknál pedig a kályhaépítés, víz- és villanyszerelés  Ágfalván, Pomázon pedig a házbővítés asztalos munkáiba besegítés. Csigaháznak is akadt programja, Dóráék vele mennek nászútra és Geri is tervez utazást barátaival.

Itt történt

Kapcsolódó képek

Hozzászólások

2011. júl. 09. 16:41

orsi

Récuskám!
Mi az a glória a fejed felett?

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás