RSS

Januári tötyörgés

2011. február 10.

Az új év első hetei klasszikus nyugdíjas életmódban teltek.

Január már teljesen nyugdíjas tempóban telt és valóban a napi kedvem szerinti tevékenységeket végeztem. Ami sózta, az a barátok és rokonok és hajdani kollégák körül zajlott. Többször kocsmáztunk nagy vitát folytatva a kocsmai dohányzás elviselhető szintjét is elemezve. Voltunk hegyi sétán , közös barátunk könyvbemutatóján és a Pálos kolostorban is. Nyugdíjas találkozó ürügyén beszaladtam kicsit Fertődre is.

Emellett voltam korizni a Fertőn, bringázni a környező Osztrák falvakban és uszoda bérletet is vettem, így heti 2-3-szor úszom 2-2 órát.

A hónap legfőbb öröme, hogy fixálódott látogatóim érkezési időpontja: Zsófi jön Dél-Olaszországba Bariba a 13. héten, Szabiék Szicíliába Palermóba a 16. héten és Szveti Szardíniára a 22. héten. Nagy öröm ez nekem, és remélem kellemes napokat tudok biztosítani az érkezőknek.

A családi programok is klasszak voltak, Janka 15 éves lett, Dóráékkal kirándultunk egyet a havas környéken, Nővéremmel is meglátogattuk a bánfalvi kolostort és Édesanyámnál is töltöttem néhány napot.

Nem sikerült azonban előrelépnem a Brit utazás képeinek eltervezett rendezésében és feliratozásában. Persze leginkább a számítástechnikai tudatlanságom okán, de ez már csak magyarázkodás.

A zabszemet viszont egyre jobban érzem, ezért már elkezdtem az úti holmi összekészítését most már az első utazás tapasztalatainak tükrében.

Kapcsolódó képek

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás