RSS

Hozzászólok a hozzászólásokhoz

2010. július 21.

Némi reakció az egy héttel ezelőttig jött hozzászólásokhoz

Kedves Hozzászólók!

Így általánosságban köszönöm figyelmeteket és hogy vettétek a fáradtságot hosszabb-rövidebb bejegyzéseitekhez. Rólatok biztosan tudom, hogy figyelemmel kíséritek utamat!

Alább néhány nyitott kívánságra, észrevételre reagálnék, akinek volt ilyen.

 

Tivadar!

Annyi kérdéssel nyaggatsz engem, hogy nyilván nem lesz időm válaszolni rájuk. Majd amikor hazamentem és rágcsáljuk a kakasperkelt csontjait, akkor örömmel válaszolok a legrészletesebb szintig mindenre. Addig csak annyit, hogy én más beállítottságú vagyok, mint Te. Engem a természeti és építészeti látványok izgatnak, amolyan nézelődős módon. Az, hogy az emberekről is sokat tudjak meg, még sokkal jobb nyelvtudással is nehéz feladat lenne és nem is igazán vágyom rá. Legalábbis én így vagyok vele.

A fotókról annyit, hogy naponta kb 100 képet készítek és az elküldöttek inkább az útvonalra jellemző látnivalók, a szubjektív képek kommentár nélkül nem igazán életképesek. Ha lesz kedvem, és időm, odahaza majd csinálok olyan összeállítást, amiben ezeket  a képeket felirattal együtt teszem közzé, vagy esetleg egyéni kérésre megmutogatok. A lakóautóról meg nem igazán tudok belső képeket készíteni, olyan kevés a hely. Egyébként is elég csínján bánok a fotó mennyiséggel, mert lassan töltődnek fel. Majd ha kitanultam a fotókezelést és albumkészítést, hatékonyabb leszek a következő utazáson.

Az egyedüllét, takarítás, kocsmázás, stb egyéb témákat majd az „Életmód” rovat megfelelő témájánál fogom elmondani, ha jut rá idő. Ami meg ezekből is kimarad, azt elmesélem egy személyes találkozás alkalmával.

Na, ennyit a hozzászólásaidhoz!

 

Roli!

Kösz a segítséget, valóban többes számban értettem a Zselésk bejelentkezést. És a gyűjtőnévbe beleértettem Czetkát, Söccét, Tomeket, stb! :o)

Éppen mikor a GB – D meccs volt, városnézésben voltam. Az összes kocsma tele volt zászlóba öltözött kifestett ángliusokkal. Estére valahogy elszomorodtak. Aszondod nem volt tiszta  a meccs? A 4-1 nem elég tiszta??? Az előző VB-n meg éppen Németországban voltunk Gerivel, mikor a Dajcsok a döntőben kaptak ki. Hát ott is volt csöndes takarodó. Úgy látom a reptéri kiröhögésem mély nyomokat hagyott Benned (kopogós cipő, parfüm)

 

Kata!

Yorkra én is nagyon készülök, nem hagyom ki semmiképpen. A Ben Nevis meg időjárásfüggő.

Eltaláltad, a részletek az „intim szféra feláldozásában” rejlenek. Aki ismer, tudja mire kell készülnie, aki meg kevésbé, annak legalább lesz meglepetése – bár ezt már elkotyogtad!! :o)

Meghívásodnak lehet, hogy foganatja lesz, majd meglátom merre megyek haza. Ha szép idő ígérkezik, akkor nagy vonzása van a Matterhornnak! Ha tényleg komolyan hívtál, akkor még egy címet (hogy Andrea odataláljon) és egy telefonszámot (hogy bevásárlással fel tudjál készülni) küldjél.

 

Pluci!

Kösz a számítástechnikai tanácsokat, örömmel veszem máskor is. Örülök, hogy feltámadtak benned régi emlékeid az angliai utazásodról.

A történet a Zwingerről csak annyiban sántít, hogy az illető nem repült, hanem éjfélkor beült a Skodájába, és így jutott a sörhöz délelőtt. Volt ez 1977-ben!

Babos Timi milyen eredménnyel zárt?

 

Feki!

Köszönöm a + szolgáltatásokat, egyáltalán nem haragszom, bár félműveltségem révén nem igazán értem. Majd a továbbképzés után!  :o)

Hozzászólások

2010. júl. 22. 22:21

Kata

Hello Rece,

Matterhorn mindig jo ötlet, csak sajnos mindig lutri is, hogy latja-e az ember vegül... Zsuzsa Anyus iden eltöltött 5 napot ugy Svajcban, es atutazott ugy az Alpokon oda-vissza, hogy hegyet nem latott... pedig most vegre akart:-) no csak talald ki merre hogyan, aztan jelezd hogy mikor indultok hazafele Andreaval, es hova küldjem a cimemet. ide azert nem irnam fel ha nem gond.

Addig meg szorgalmasan olvaslak az esti sportpenzumom utan.
üdv, kata

2010. júl. 22. 14:43

feki

Majd elmagyarázom egyszer. A lényeg, hogy lehet a népszerű tartalom-megosztó portálokra küldeni az írásaid, ahogy én is mindjárt teszem.
Ne lepődj meg ha nagyobb, országos rádióból hívnának, mert leadtam a drótot.
(A végén még felkap a média, aztán oda a békés kirándulás... :) Azt azért nem szeretném! )

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás