RSS

Hozzászólóknak

2010. július 13.

Problémáim voltak a hozzászólásokhoz hozzászólással, szóval a reagálással a hozzászólásokra!

Ezért kimásoltam magamnak az eddigi hozzászólásokat acélból, hogy majd egyszer jól megválaszolok mindenkinek, azt megírom, hogy csak be kelljen másolni.

Közben azon gondolkoztam, hogy vajon a hozzászólók miért nem írnak magukról (tisztelet a kivételnek)?? Úgyhogy most azt kérem Tőletek, hogy ne csak kérdéseket, kívánságokat, bíztatásokat, kritikákat  és dícséreteket írjatok, hanem MAGATOKRÓLM IS!! Mert én is kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan telnek dolgos vagy nyugdíjas hétköznapjaitok!! Akár a recenagyapo@hotmail.com -on is!

Beszámolóra fel!

Hozzászólások

2010. szept. 13. 15:24

Ákos

Szia Réce,

Ha esetleg Verdunben járnál, add át üdvözletem Fosmarsalnak. (Aki Foch.)

Réka mondta, kicsit kiürült a büdzséd. Van egy ötletem, hogyan szerezz 500 EUR-t. Menj be a legközelebbi önkormányzatba (ált. az van kiírva: Hotel de Ville, de ez nem szálloda) és mondd meg nekik, hogy Te is hazatérsz K-Eu-ba, ha megadják az 500 EUR-t Neked is, mint a minap a fr.o-i romáknak. (Persze előbb kicsit piszkold össze a ruhádat és köss magadra egy piros fejkendőt.)

Á.Á.

2010. júl. 16. 13:06

feki

Én most pl. szomorúan látom, hogy megjelent a magyar "mentalitás" a hozzászólásokban. Sajnos mindenféle idióta névvel beírnak, úgy látom esetenként erősen negatív dolgokat.

Réce! Ne fogd vissza Magad, ha nem tetszik, irány az felületed és töröld ki őket, nincs erre semmi szükség.

Szomorú olvasni, hogy minden milyen pozitív az ember, megtalálják a lehúzó személyek.

További jó utat!

2010. júl. 14. 12:49

dóra

papi, a hozzászólók egymással lehet h kevésbé szeretnék megosztani a dolgaikat, főleg ha hányszor pukiznak egy nap, és hogy hány lejért szavatosságú konzervet ettek meg azon a héten :) inkább privát kérdezz rá, akkor talán hatékonyabb lesz :)

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás