RSS

Házirend

2010. július 09.

Pár vicces gondolat az esetleges látogatók elriasztására!

Házirend      

Nagy örömömre megjött az első bejelentkezés látogatásra, így pár napot barátokkal tudok csalinkázni Skóciában.

Ezúton megismétlem meghívásomat barátaimnak és rokonaimnak, miszerint útvonalamhoz örömmel veszem csatlakozásotokat, ha egy fapados vagy párnás repcsivel utánam jöttök és rövidebb-hosszabb időt velem töltötök!

Mivel azonban a Csigaház élettere 8,3 nm, ebből a járófelület ~2 nm, kénytelen vagyok felhívni figyelmeteket néhány problémára, melynek nem találtam jobb címet, mint a házirendet. Azonban ezt én csakis megegyezéses értelemben szeretném kezelni, ki-ki saját igényei szerint vitatkozhat vele előre, vagy a helyszínen is!

 

  1. A kis terület és kis légtér miatt kénytelenek vagyunk kölcsönösen feláldozni intim szféránkat minden érzékszervünk által érzékelt vonatkozásban.Külön felhívom a figyelmet arra, hogy állítólag horkolok.
  1. Mivel a látogatások feltehetően rövidek lesznek, az úti program tervezését átengedem a vendégnek és alkalmazkodom az igényeihez. Az üzemanyag költség az enyém.
  2. A találkozás és elválás helyét kérem mielőbb velem egyeztetni, hogy egyéni útvonalamat tudjam hozzá igazítani.
  3. Ágynemű van!
  4. Az együttlét idejére vajas kenyér, hagyma, tej, bodzaszörp színvonalú ellátást biztosítok. Az ennél igényesebb evés-ivás költségein osztozunk. Alternatívaként hazai élelmiszerek alkalmazása lehetséges.
  5. Az „Alvás/parkolás” címszó alatt elmondottaktól eltérő gyakorlat költségei a vendéget terhelik. Rokonok kivételt élveznek!
  6. Mivel víztakarékosan élek, az ettől eltérő gyakorlat szervezési következményeit a vendég viseli. (lásd majd a „Tisztálkodás” leírásában)
  7. Tudva, hogy a repülőn súlyproblémák adódhatnak, ajándékba tömény szeszt hozzatok!
  8. Mindenen röhögni kell!

 

2010. július 9.

Hozzászólások

2010. júl. 16. 08:15

Kata

Szia Rece,

termeszetesen minden hozzaszolasom joindulatunak minösitendö, hiszen sok-sok kellemes es vicces emlekem kötödik a közös kalandozasainkhoz a palinka, hagymaszag es a pukik ellenere is! Remelem nem ragod le a fejemet amiert itt nosztalgiaztam egy kicsit...

Tovabbi jo utat, Kata

2010. júl. 13. 09:39

rece

Tegnap válaszoltam ezekre, de közben megszakadt a kapcsolat. Asszem egyszer külön témaként válaszolok a hozzászólásokra.

2010. júl. 11. 21:45

Kata

Hello Rece,

kivancsian olvasom az irasaidat, igy a hazirendet is.
Visszaemlekezve korabbi közös kalandjainkra, hatarozottan az az erzesem, hogy par pontot - igencsak fontos pontokat - atugogrottal, vagy nagyvonaluan a "kénytelenek vagyunk kölcsönösen feláldozni intim szféránkat minden érzékszervünk által érzékelt vonatkozásban" pont alatt foglaltal össze..

javasolnam, hogy ehhez a ponthoz kiegesziteskent nagy betüvel ird be a fokhagyma, hagyma es palinka szag iranti erzeketlenseget, mint fö befogasasi kriteriumot, no meg a joizü hangos pukik humor kategoriaba sorolasa is fontos a tuleleshez, mert az ember 5eves kora utan mar nem nagyon valtozik :-)))) elsö utasnak javaslom Bombai Zsoltit, aztan jöhetnek a kicsit erzekenyebb masodpilotak...

a,ugy en is szivesen mennek!!! meddig bojongsz meg arrafele? es ha mar az alpesi legelöket emlegeted, esetleg hazafele megallhatnal nalunk Tirolban is egy par napra! örülnek neked! pussz, Kata

2010. júl. 09. 16:50

Szabó(Szánthó)Évi

Szia Réce!Minap egy csodaszép filmet láttam valamelyik adón.A címe:Madártávlatból.Az ír partokon-Utazás Donegalból Kerrybe
Természetesen te jutottál eszembe,hogy arrafelé járhatsz.
Kár,hogy nem tudsz repülni,így ebből az aspektusból is láthatnád.Mint olvasom,rengeteget dacolsz a természet erejével a földön is.
További kitartást,szép napokat!
Made a good pot of tea a sör helyett!

2010. júl. 09. 16:09

Zselésk

:)))))))))))
Annyira jókat mosolygok az írásaidon, hogy lassan szinte várom a következő beszámolóidat:)
Komolyan el tudnálak képzelni egy állandó bejelentkezőként mondjuk a Class fm reggeli morning sójában :) Magasan vernéd a mezőnyt sztem :) Örülök Neked,csak így tovább pénz miatt sose aggódj az a legkevesebb :)

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás