RSS

Indulás

2010. május 30.

Május utolsó napján (Dóra lányom szülinapján) végre elindulok!

A pünkösdi hétvégén volt még egy hazai utam, elbúcsúztam Édesanyámtól és Nővéremtől Győrben, meg a Gyerekecskéimtől Budapesten és unokáimtól egy börzsönyi kiruccanás keretében.

Többen kérdezték már, hogy miért nem húztam még el? Én is feltettem magamnak ezt a kérdést és az jutott eszembe példaként, hogy régóta szeretnél leugrani egy 200 m-es völgyzáró gátról. Megrendeled, befizeted, hívod a barátaidat, odautazol, felmész, a barátok elhelyezkednek a legjobb látványt nyujtó helyekre. Rákötik a lbokádra a gumikötelet és kiállsza palló végére. És akkor még meg kell állnod, nem tudsz azonnal ugrani, talán el is bizonytalanodsz, hogy biztos le akarsz-e ugrani. Nos, én most ebben az utolsó pillanatban vagyok, és asszem, holnap ugrom.

A hét második felében megraktam az autót a cuccaimmal, még ma délutánra a konyhacuccok és kaják vannak hátra. Ha ez sikeredik, holnap reggel elindulok. Csehország felé megyek, tán valami fínom sör is jut egyik este. Onnan a volt NDK irányában keresztüla volt NSZK-n és Hollandia, Belgium felé megközelítem a kompot a Doweri fehér sziklák megtekintése érdekében.

Most ezt Free WIFI kapcsolatban írom, ez az első alkalom így, remélem útközben is jól megy majd!

Hozzászólások

2010. jún. 07. 11:58

martuccsi

Tehát nekiindultál! Pisti kissé megorrolt, itt őrizgette az utadra szánt pálinkát, ahogy megbeszéltétek (jómagarm raktam hozzá magyarul szóló, hasznos brossúrákat Írországról), aztán mégsem jöttél érte...
Sebaj, visszük Vonyarcra, és MEGISSZUK!

2010. jún. 03. 22:11

Réce

Köszi a jókívánságokat! Eddig remekül vagyok, főleg most, hogy elállta az eső! Jókat mindenkinek! :o)
Réce

2010. jún. 03. 15:37

zselésk

Örülök hogy elindultál, minden kezdet nehéz, dehát inkább a bokádon legyen a kötél :) széles utakat:) Várom a beszámolókat

2010. jún. 02. 15:13

feki

Örülök, hogy elindultál!

Remélem minden rendben, és sok élményben lesz részed!

Ha technikai segítség kell, akkor megtalálsz. :)

2010. jún. 02. 14:20

miq

Hát kurvaszar idő van. Voltam nálad.Szomorúan néztem hült helyed keréknyomaiban gyűlő tócsákat. Zuhog. Ma megjöttek hozzánk a kályhások. Az ytongot ilyenkor nem lehet az udvaron vágni. Istenem, ha nekem is lenne lakóautóm! Várjuk az élménybeszámolókat!

2010. jún. 01. 18:16

Czetka

Hi! Ezaz!!! Kapd el a ritmust és tarsd a tempót!:-)) A képeket és a megbeszélt söröket meg kűűgggyed! Örülök hogy megbírkóztál a honlapozással! ..derék ez a Te korodban!:-))

2010. máj. 31. 22:34

szasszon

Na, végre,!Jó utat,jó élményeket,kalandokat és beszámolókat!!!

2010. máj. 31. 20:39

Sandri

Hát jó utat kívánunk!!
Remélem a pálinkás poharak nem döltek el.
Vigyázz Magadra!!Ja , meg a lakásodra!! Szia

2010. máj. 31. 17:00

Pluto

Háááááááááát, Dóra születésnapján nem indultál el, mert még este Nálad unicumoztunk, így gondolom, csak ma startolsz/startoltál! Éppen ma hallottam, hogy idén miután elmaradt a tavasz, elmarad a nyár is... Fordulj délnek Réce, ott állítólag meg lesz tartva a summer! Tudod, az olaszok...

2010. máj. 31. 13:07

Dóra

Hajrááááá Papiiiii! hóditsd meg a világot. viszlát ősszel :)

2010. máj. 31. 09:52

MIQ

Hát kipróbálom ezt a honlapot. Úgy néz ki jól működik. Ha leugrottál és nem szakad a kötél, írjál szorgalmasan, hogy tudjunk követni. Csináltam külön e-mailt, hogy a bizalmas üzenetek csak szigorúan zárt körben terjedjenek. Lépj a gázra és szia

2010. máj. 30. 21:08

Simi

OK .Rendben tudunk olvasni, és jó utat kívánunk neked Ibivel inne Vitnyédről, és azé vigyázz magadra!))

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás