RSS

Próbaút

2010. május 20.

Az elmúlt időszakban tettem két próbautat Édesanyámmal Gödöllőre, meg Gyerekecskéimhez és Unóimhoz Bp-Pomázra.

Egy napra elugrottunk Gödöllőre Édesanyámmal, megnéztük a kastélyt, aztán elmentünk a Nagypapám sírjához a Kozma utcai temetőben és Pomázra az Unókhoz.Másnap elvittem Anyukámat és Nővéremet Ágfalvára megszemlélni a "palotét".

Utána töltöttem pár napot Bp-en és Pomázon Gyerekecskéimmel és Unokáimmal. Janka és Liza is szerepeltek egy-egy iskolai színdarabban, ami igen klassz élmény volt számomra. A Fiúkkal aludtunk is egyet a Csigaházban.

Azóta Ágfalván próbálok a külső terepen úrrá lenni, de a sok eső miatt ez nehezen megy. Emellett szedem össze az útibatyumat, meg intézek néhány dolgot, mint biztosítás, bankügyek, fogorvos, stb. A dolgok jelenlegi állása szerint jövő héten elindulok.

Itt történt

Kapcsolódó képek

Hozzászólások

2010. máj. 27. 00:19

fa nándor

Üdvözöllek nagy utazó!
Hajóra is szállsz, ezért a nagy készülődés, próbaút? Merre jársz mostanság világ globetrottere, modern korunk agendorfi szabólegénye, alias Jelky Bandi! Jó szelet és vidám flatuálást a csigaházban, kerüld az örvényeket és tartsd be a törvényeket, vizen, földön és mint jó RÉCE a levegőben!

2010. máj. 20. 22:01

szasszon

Nagyon helyesek vagytok a családi fotón,várjuk az izgalmas beszámolókat!

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás