RSS

VOLT 2011.

2011. július 05.

Ha nem is ezért jöttem haza, de azért örülök, hogy elmehettem és újra élvezhettem a zenéket.

Szerda, első nap

Délelőtt Ágfalván teszek-veszek, aztán Csigaházzal indulok Sopronba. A Lőverek alján a Szt-Imre téren parkolok. Nyugis hely, a többi napokon is itt alszom.  Gyalog felbsétálok. Jegyüzér sráctól veszek négynapos karszalagot, nyugdíjas jegy nincsen. Zsúfolt a program, több kedvencem is egy időben van, így fél koncerteket is nézek. A nap előadói: Kiscsillag, My Chemical Romance, Szilvási GipsyFolk, NEO, Colorstar, Emir Kusturica, Deladap, Erik Sumó Kiss Erzsivel, Balkan Fanatik, Intim Torna Illegal és Tátrai Tibor a Szűcs Antal Gáborral spanyol gitároz. Dóra, Zsófi, Geri és új vőm, Gábor is itt vannak. Meg Dó barátnője, Andi. Edinával is összefutok.

Csütörtök, második nap

Reggel bevásárolok, mert a gyerekek jönnek Ágfalvára rablóhúsra. Tűzrakás, nyárskészítés, sütés, kaja, ejtőzés. Gyerekek felmennek a Méhekre, én kicsit rendet rakok, későn megyek fel. Tankcsapda, Sum 41, Brains, Dub FX, Kft, Deák Bill, Lord  a nap koncertjei. Levivel és Milánnal is találkozom.

Péntek, harmadik nap

Ebéd után kicsit alszom, így pihenten megyek fel. Vad Fruttik, Quimby, Pendulum, Őszibarack, Zagar, Monster Magnet, Dalraida. Barbival, Kovács Zolival és Esztivel találkozom. Másik vejem, Ákos is megérkezik.

Szombat, negyedik nap

Ákossal háznézés, aztán koncertek: Belga, Irie Maffia, PParov Stelar, Ting Tings, Thirty Seconds to Mars, Bin Jip, Riddim Colony, Magashegyi Undergrand, 30 Y, Hiperkarma, Novuelle Vauge, Nemjuci, Kesh Akusztik, Maszkura, Music Cafe Czetkával.

 

Remek VOLT volt! Persze egy csomó zenekar kimaradt, de ez már csak így van.

Itt történt

Kapcsolódó képek

Hozzászólások

2011. júl. 11. 22:26

Czetka

Hi Zoli!

Örültem, hogy megnéztél a VOLTon! Remélem tetszett a zenekar?!:-)) Megnyugodtam mikor megláttam, hogy újra van szakállad!!! Hamar tovább koccoltál, nem tudtunk dumálni, de ha minden igaz hamarosan összefutunk, ugye?!:-)))

Üdv addig is! czetka

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás