RSS

Esküvő

2011. május 22.

Hazarepültem Dóra lányom és Gábor esküvőjére.

77. nap 2011.május 18.

Reggel kihajtottam az algheroi reptérre, jól bezártam a Csigaházat és 11.15-kor felszálltam római átszállással Budapest felé. Kicsit párás volt az idő, de azért elég jól láttam Bonifaciot, a korzikai hegyket, Elba szigetét, Ostiát, a Horvát szigeteket, a Balatont és a Dunát. Ferihegyről Győrbe vonatoztam Édesanyámhoz.

78. nap 2011.május 19.

Délelőtt kis beszélgetés, meglátogattam nővéremet és néhány banki ügyet elintéztem. Délután elvonatoztam Sopronba/Ágfalvára néhány ruháért az esküvőre. Jó volt kicsit látni a házat, hogy minden rendben van. Este újra Győrben aludtam.

79. nap 2011. május 20.

Győrben még vásároltam, aztán elutaztam Bp-re, illetve Pomázra Réka lányomhoz. Itt most is az unokáim töltötték ki az idő zömét. Ge azért volt időm kicsit megkritizálni Rékáék házbővítési munkálatait is, nomeg vállalni néhány nyári feladatot.

80. nap 2011. május 21.       DÓRA ÉS GÁBOR ESKÜVŐJE

Reggel Ákos borotváival kezelésbe vettem hajamat és szakállamat is. Azt találtam ki meglepetésnek, hogy levágom a szakállamat, hiszen 42 éve voltam utoljára csupasz és így még a gyerekeim sem láttak megbirotválva. Hát valőban mindenki meglepődött! :o)

Az esküvő 17.30-kor kezdődött, az anyakönyvezető jött a lagzi helyszínére és a kertben akácillat mellett és némi fenyegeő égzengés kíséretében folyt a szertartés. Felkísértem Dórát és átadtam Gábornak, majd a saját forgatókönyvük szerint folyt az esküvő. Ugyanis nem csak az igent mondták ki az anyakönyvvezetőnek, hanem mindketten felolvastak egy saját fogadalmat, amit a másiknak tettek. Nagyon szép ée megható volt. Utána komoly és bolondos fényképezések és a vacsora következett. Ezalatt remek spanyolgitározás volt élőben, a vacsora után pedig régi és új zenékre tánc hajnalig.

81. nap 2011. május 22.

Kicsit nehezen ébredtem és egész nap bágyadt voltam. Unokázás volt a legmozgalmasabb tevékenység.

Itt történt

Kapcsolódó képek

Hozzászólások

2011. okt. 09. 19:29

Kata

Hat ritkan mondok ilyet pasinak, de szerintem gyorsan növeszd vissza azt a szört :-))))

Dora sok boldogsagot!!!

2011. máj. 28. 13:00

Szabó Évi

Szia Réce!
Most legalább megláthattam,hogy valójában milyen szép az arcod,amit 40 éve rejtegettél.
<:O) Évi

2011. máj. 28. 12:00

Rabi István

Alig akartalak ismertelek amikor küldte Billi a rólad letöltött képet!

Jó utat, és jó egészséget. Egy élménybeszámolót megint tartasz?

2011. máj. 26. 10:57

Dóra

szia Papi,

elhoztuk a képeidet a Rékától, visítva röhögtünk egy órát, hála konicsibának a kattintgatásért. és köszi hogy jöttél :)

2011. máj. 24. 17:26

Horby

Dórának és Gábornak Gratulálok és Sok Boldogságot!
Hát te meg hogy nézel ki így "kopaszon" :-)))
No sebaj legalább a hajad jól áll!

Szólj hozzá!


Küldés

Réce Apó nyugdíjba vonul

Most, hogy elmész - mit is viszel magaddal? Megyünk Veled, hisz egy voltál a csapattal! Mostantól majd megkezdődik újabb bevetésed, Nekünk pedig hiányzik majd harsány nevetésed.

Megszoktuk, hogy itt vagy velünk hosszú idő óta, Ám ahogy ez lenni szokott, lepergett az óra Kegyetlen, halk ketyegése fenyegető zene, Csak elmúlik, de nem mondja meg, hogyan éljünk vele.

Az idő elment, elandalgott ketyegő dalával És most Téged kézenfogott, hogy elvigyen magával. Van, akit nem ront meg beosztás, hivatal, Van, aki koros bár, ám mégiscsak fiatal.

Te voltál az az ember, aki utat mutat És most Te kezdesz meg egy másik utat. Ez a sakk-csapat most egy vezért vesztett, Ami nekünk veszteség, az Neked a kezdet.

Eljött a nyugdíj, élj bölcsen vele! Most jön az életed második fele...

Balázs Zsolt


Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás